PROGRAMARI SI INFORMATII: +4 0742 192 102 / +4 0733 320 187

Intrebari frecvente

Unde este salonul Romantica?

Ne gasiti in Alba Iulia, Str. Closca, bl. B3, parter, jud. Alba. Urmariti bannerul si materialele publicitare afisate in fata magazinului.

Ce program de functionare aveti?

Va asteptam de la luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00, sambata de la 10:00 - 14:00. Programarile se fac aici sau la numerele de telefon: 0742 192 102 / 0733 320 187.
Ne puteti scrie si pe Facebook - Salon Romantica-Rochii de mireasa si accesorii.

Cum pot sa comand o rochita de la Salon Romantica?

Pentru a cumpara o rochita realizata la comanda vei semna un bon de comanda si vei achita jumatate din valoarea rochitei. Ti se vor lua toate masurile, iar la data stabilita impreuna cu tine, data trecuta in bonul de comanda, te asteptam in salon pentru a proba/ridica rochita. La data ridicarii rochitei vei achita si diferenta de 50% din valoarea rochitei. Daca din diferite motive rochita va avea nevoie de ajustari (scurtat, stramtat, adaugat cupe, etc) te vom indruma spre colaboratorii nostri care sunt specialisti in ajustarea rochiilor de mireasa.

Cat costa retusurile?

Deoarece aceste retusuri nu se fac in salon, preturile sunt stabilite de colaboratorii nostri. In functie de complexitatea retusurilor, acestea ajung sa coste intre 70-200 RON.

In cat timp primesc rochita realizata la comanda?

Rochitele care apartin brandurilor internationale se lucreaza pe comanda intre 2-5 luni, in functie de fiecare brand in parte. La acest termen, trebuie sa mai adaugi cateva zile pentru eventualele retusuri (scurtat, stramtat, etc.).

Rochitele realizate la comanda costa mai mult?

Orice model din colectiile comercializate de Salon Romantica poate fi executat la comanda pe masurile clientei. Pretul unei rochii de mireasa lucrate la comanda poate fi diferit de pretul aceleiasi rochii aflate in stocul salonului.

Cum pot inchiria o rochita de la Salon Romantica?

Din pacate, in acest moment Salon Romantica nu inchiriaza rochii de mireasa sau rochii de ocazie.

Accesoriile sunt incluse in pretul rochitei?

In functie de promotiile pe care le vom pregati pentru tine in salon, unele accesorii le vei primi cadou, iar altele vor fi contra cost.

Pot sa cumpar o rochita din salonul dvs. direct de pe internet?

Rochita de mireasa este un obiect vestimentar deosebit si foarte important, pe care-l cumperi o singura data in viata. Nu consideram ca este potrivit sa faci achizitia fara sa probezi rochita, fara sa vezi si sa analizezi materialele. Ceea ce poti achizitiona online sunt accesoriile si bijuteriile.